Wanneer er meerdere versies beschikbaar zijn, kunt u met DJOBOX een versie selecteren die compatibel is met uw omgeving.
Maak een back-up voordat u een belangrijke wijziging uitvoert. Een upgrade of downgrade kan bestanden wijzigen en bepaalde gegevens incompatibel maken met een vorige versie.
Controleer na de wijziging de console en de werking van de service voordat u uw oude back-ups verwijdert.
Om te onthoudenGebruik altijd de informatie in je DJOBOX-omgeving voor poorten, toegangsgegevens en instellingen van je service.
